Puck Pelders

Mijn man en ik hadden altijd al een kinderwens maar toen die na een aantal jaar proberen nog steeds niet in vervulling was gegaan ging ik me verdiepen in een andere leefstijl. Het werd een duurzamer en gezonder leven waar wij ons beide erg goed bij voelen. Na een relatief korte tijd werd ik zwanger en de duurzamere levensstijl bleef bij ons horen.

Toen onze dochter geboren was wilde wij haar natuurlijk veilig en verantwoord speelgoed geven maar ook producten voor bijvoorbeeld eten en drinken, en de lichamelijke verzorging hoorde hier zeker in thuis.

In mei 2018 kwam &MIK. op mijn pad. Ik kende de webwinkel al langer en ik voelde me erg thuis in de producten die er aangeboden werden. Toen de webwinkel te koop stond ging mijn hart dan ook sneller kloppen.

In de webwinkel vind je enkel producten waar ik zelf achter sta. Ook veel producten die wij zelf, als gezin, graag gebruiken en met iedereen willen delen. 
Ik ben dol op houten speelgoed en er zijn mooie merken met een prachtige missie. 

&MIK. staat niet alleen voor het duurzame houten speelgoed maar ook voor bijvoorbeeld kinderkamer accessoires en herbruikbare producten voor eten en drinkenen zullen er in de nabije toekomst ook producten voor verzoring worden toegevoegd.

Mijn passie voor ondernemen valt hierbij samen met mijn liefde voor duurzaamheid. Een droom die uitkomt!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van &MIK.? Volg ons dan op social media en wordt lid van de Vrienden van &MIK. Facebookgroep!