Lifestyle shoot

Jullie weten inmiddels vast al wel dat ik mijn stoffen zelf ontwerp, net zoals mijn geboortekaartjes. Ik vind het zelf de combinatie van een geboortekaartje met een bijpassend broekje echt het aller leukst om te maken. Helaas lukte het me tot nu toe niet om deze combinatie mooi in beeld te brengen. Daarom nam ik contact op met Simone. Simone is de fotograaf achter Made by Mone en heeft een eigen studio in Tilburg. Ze fotografeert regelmatig newborn shoots en ik vind de stijl van haar foto’s erg mooi.

Na wat overleg met Simone besloten we samen op zoek te gaan naar een babytje die we in zijn of haar eigen huis mochten fotograferen. Met een lifestyle shoot krijg je een mooie, intieme sfeer in je foto’s en dat is precies wat wij wilde.

We kregen een hoop reacties, en uit al die reacties kozen wij uiteindelijk voor Lianne. Op het moment dat Lianne reageerde was zij nog zwanger van haar tweede dochtertje. We spraken af dat ze contact op zou nemen zodra ze bevallen was.

Op 19 april 2017 werd Teuntje geboren. We plande een fotoshoot in in de kraamweek, maar deze moest helaas verzet worden omdat Simone ziek was en we Teuntje natuurlijk niet aan wilde steken. Uiteindelijk zijn we op 12 mei naar Lianne toe gegaan. Het was de bedoeling dat Fie en Teuntje hetzelfde broekje van &MIK. zouden dragen, maar helaas was het konijnen broekje dat ik bij had voor Teuntje echt nog te groot. We besloten Teuntje het flamingo broekje aan te trekken en het konijnenbroekje achter te laten voor als ze iets gegroeid is.

Toen we binnen kwamen zat grote zus Fie nog lekker te eten. Maar toen ze klaar was liep ze gelijk naar de tas met spullen toe die we bij hadden. Ze pakte het koffertje en een knuffelbeer en ging er gelijk mee spelen. Het leuke van een lifestyleshoot is dat de kindjes lekker in hun vertrouwde omgeving zijn. En dat merkte je aan Fie. Ze was heerlijk aan het spelen en Simone heeft daar hele leuke foto’s van kunnen maken. Lianne heeft een prachtig licht huis met een hele gave speelruimte voor de kinderen. Simone heeft hier ook mijn opbergzak en koffertje nog mooi op de foto kunnen zetten.

Na het spelen zijn we naar boven gegaan om wat foto’s te kunnen maken op de slaapkamers. Zowel Fie als Teuntje hebben echt een prachtige kamer en nadat Teuntje even heeft gegeten hebben we nog flink wat foto’s kunnen maken boven. Na ongeveer een uur fotograferen werden onze fotomodelletjes moe en zijn we gestopt met fotograferen.
Tijd om terug naar Tilburg te gaan.

Voor ons was het een hele leuke ervaring om deze lifestyleshoot te mogen doen. Hopelijk is Lianne net zo blij met de foto’s als wij. Inmiddels ben ik samen met Simone op zoek naar iemand die binnenkort een tweeling verwacht. Wil je meer weten over onze zoekaktie? Kijk dan op op mijn facebookpagina.

Liefs,
Robin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van www.enmik.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 27 reviews.