Voorjaarsschoonmaak

Toen mijn oudste dochter klein was, lagen er standaard 32 knuffels op haar bed. Ze stonden in een vaste volgorde en ze hadden allemaal een naam. En elke keer wanneer ik haar bed verschoond had kreeg ik wel weer te horen wie ik allemaal op de verkeerde plek terug had gezet. Inmiddels is ze bijna 13 en wil ze haar kamer vooral rustig hebben. Er is eenn knuffel die ze niet weg doet, Slap Ze kreeg hem nog voordat ze geboren was. En van kleins af aan was het haar favoriete knuffel. Inmiddels ligt Slap in de kast…

Toen ik zwanger was van de jongste, kocht ze voor haar zusje een kleine Slap. We noemde hem Slappie. En ook van de jongste is het haar favoriete knuffel. Ze was er zo dol op, dat we zelfs (voor de zekerheid) een tweede hebben gekocht. In het begin wilde ze slapen met Slappie en Andere Slappie, inmiddels noemt ze ze beide Andere Slappie. Maar de twee Andere Slappies zijn niet haar enige knuffels. Echt overal waar mevrouw is geweest vindt ik knuffels terug.

En elke keer als we naar een dierentuin zijn geweest is haar collectie weer een diertje rijker. Maar vandaag had ik echt genoeg van die knuffel die overal bleven slingeren. Dus besloot ik een leuke opbergzak te maken, zodat ze allemaal mooi opgeruimd op kamer konden staan. Ziet het als een soort van “voorjaarsschoonmaak” (of als een reden om even lekker achter de naaimachine te kruipen ;))

Ik ben erg blij met de opbergzak, want er zitten meer dan 20 knuffels in! Dat maakt haar kamer gelijk een stuk opgeruimder. Zodra mijn dochter de opbergzak zag staan, liep ze er naartoe, tilde hem op en kieperde hem om. Domme mama, knuffels horen niet in een zak, die horen op de grond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De waardering van www.enmik.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 27 reviews.